Säg vem du är

Frisör Jönköping cut and colour cut and color fade frisyr

Varje besök blir en chans att omforma och förstärka din personliga stil.

En historia av

Hantverk och Styling

Välkommen till Studio Cut and Colour – din ultimata destination för stilmedvetna män i Jönköping! Vi är stolta över att vara din frisör i Jönköping och erbjuda en unik och exklusiv upplevelse inom frisörvärlden. På Studio Cut and Colour möter stil precision i hjärtat av Jönköping.

Studio Cut and Colour är din dedikerade frisör i Jönköping, där vår erfarna mästarduo av frisörer är passionerade för att skapa enastående och skräddarsydda frisyrer som passar just din personlighet och stil. Vi är ständigt på framkant av de senaste trenderna och teknikerna inom hårstyling, skäggbehandling och färgning.

Mer än bara en klippning
Som din frisör i Jönköping strävar vi efter att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär där du kan koppla av och njuta av din tid hos oss. Varje besök på Studio Cut and Colour är inte bara en klippning, det är en chans att förnya och förstärka din personliga stil.

Välj Studio Cut and Colour som din frisör i Jönköping för en unik och personlig frisörupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong och hjälpa dig att uppnå den perfekta looken som passar din unika personlighet och stil.

Toma Meri

Mästaren av Style.

Jag förstår att din frisyr är en del av din identitet. Varje besök hos mig är en möjlighet att skapa en look som inte bara speglar din yttre skönhet utan också stärker ditt inre självförtroende.

Hani (efternamn)

Mästaren av Fades.

Jag tar stolthet i att behärska varje detalj av fades. Varje övergång är noggrant utformad för att skapa en sömlös och välpolerad look som passar din personliga stil.

Herrklippningar

Herrklippning 299kr

———————

Barn 249kr

Student 249kr

Pensionär 249kr

Skägg 199kr

Hår och skägg 399kr